Nacompetitie lijkt niet meer te ontlopen voor Legmeervogels

Legmeervogels vecht al het hele seizoen om boven de streep te komen, maar dat wordt met de week moeilijker. Na de 0-3 nederlaag tegen LSVV dit weekend lijkt de nacompetitie niet meer te ontlopen. FC Uitgeest won en Hillegom pakte een punt, waardoor het gat naar een veilig plaats nu 9 punten is.

In de eerste twintig minuten wist de ploeg uit Uithoorn nog behoorlijk wat gevaar te stichten en diverse corners te versieren, maar tot goals leidde dat niet. Daarna liet Legmeervogels Dylan Bruin ontsnappen en zorgde hij van afstand voor de 0-1. De thuisploeg bleef verder tot de rust op de been.

Met een klein uur op de klok besliste LSVV het duel echter alsnog. Kort achter elkaar maakten Jacco Paauw en Martijn Groof de 0-2 en 0-3. Legmeervogels bezet nu de dertiende plaats en krijgt op Tweede Paasdag koploper Kampong op bezoek. De Utrechters verspeelden zondag in extremis de periodetitel tegen AGB. Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 1a