Nederhorst verrast Diemen

Nederhorst heeft zaterdagmiddag in een spannende wedstrijd Diemen met 3-1 verslagen. De thuisploeg, die door afwezigheid van een aantal spelers flink gewijzigd was, kwam al vroeg op voorsprong door een vrije trap van Luuk van Huisstede. Diemen kwam in de 55e minuut langszij door Bradley Tifres, maar Nederhorst herpakte zich en won de wedstrijd uiteindelijk met twee doelpunten van Van Huisstede in de slotfase.

De eerste helft was een gelijkopgaande strijd. Beide ploegen probeerden verzorgd op te bouwen, maar er vielen in de eerste vijftien minuten geen echte kansen te noteren. In de 16e minuut brak Nederhorst de ban. Van Huisstede krulde een vrije trap prachtig in de bovenhoek: 1-0. Diemen kwam hierna wat meer in het spel en kreeg een aantal kansen, maar gescoord werd er voor rust niet meer.

Na rust kwam Diemen op 1-1. Diemen rook bloed, en zette meer druk. Tien minuten voor het eindsignaal kwam Nederhorst op 2-1. Van Huisstede profiteerde van een misser in de Diemen-defensie en schoot de bal hard binnen. Diemen zette hierna alles op alles om een gelijkspel te forceren, maar de thuisploeg verdedigde goed. In de 95e minuut viel de beslissing definitief. Van Huisstede schoot laag binnen: 3-1. Diemen kon in de slotfase geen tegendoelpunt meer maken, waardoor Nederhorst een overwinning boekte.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 4c

Bron: Ad van Benschop

Foto’s: Maarten Verhoeven

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)