Nederlaag met dubbele cijfers voor FC Weesp

In een seizoen dat toch al lastig is, bereikte FC Weesp zaterdagmiddag een nieuw dieptepunt. Het verloor op eigen veld met dubbele cijfers van Koninklijke HFC: 0-10.

FC Weesp behaalde dit seizoen pas 4 punten en directe degradatie lijkt dan ook al een tijdje onafwendbaar. Toch doet Weesp soms behoorlijk mee. Zo verloor het onlangs met slechts één goal verschil van nummer 2 DVVA en was het tegen Arsenal dichtbij een knappe comeback, maar verloor het met 4-3.

Tegen Koninklijke HFC was het zaterdagmiddag anders en had Weesp geen schijn van kans. Het hobbelige veld, in combinatie met de regen en wind, zorgden ervoor dat het geen fraaie wedstrijd was. Maar goals vielen er dus genoeg.

Nog voor de wedstrijd goed en wel begonnen was, stond het al 0-2, dankzij twee goals van Mikaël Schilling. Voor rust liepen de Haarlemmers uit naar 0-5, via goals van Tijn Doornbos (2 keer) en Storm Holtkamp.

Na rust begon het nog harder te regenen en stokte ook de doelpuntenproductie van HFC even. Maar daarna gingen de Haarlemmers door en maakten nog een vijftal goals. Jimmy van Dijk, Rory Roode, Lennard Eijsvogels (2 keer) en Quin van der Mark brachten het totaal op tien.

Volgende week neemt Weesp het op tegen hekkensluiter Marken. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

FC Weesp neemt in de zomer afscheid van Djenic

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)