Nederlaag voor OSV in Edam

Na het gelijkspel tegen koploper AFC vorige week, wist OSV dat deze week geen goed vervolg te geven. De ploeg verloor in Edam bij EVC met 2-1.

Halverwege de eerste helft stond het 2-0 voor de thuisploeg. Tweemaal wist Eric Tol uit een omschakelmoment te scoren. Daarvoor had OSV al een enorme kans gehad, toen Joey Noordenbos een op een met de keeper kon schieten. Zijn lob eindigde echter op de lat.

“In de rust heb ik aangegeven dat we een tandje erbij moesten doen, snel de 2-1 maken en hen aan het wankelen brengen”, aldus Renger. En die 2-1 viel ook snel, Zino Hartgers bracht zijn ploeg terug in de wedstrijd. “Ik had echt het gevoel dat als we 2-2 zouden maken, we er ook overheen zouden lopen.”

De kansen kwamen er ook, maar zowel Noordenbos, Hartgers en ook Dave Severins en Davey de Haze misten kansen op de gelijkmaker. “Dan heb je ook geen recht van spreken”, was Renger realistisch. “Ik had verwacht dat er na vorige week wat bewustwording was dat we ook echt punten kunnen gaan pakken. Van EVC moeten wij gewoon winnen.”

“Er is genoeg werk aan de winkel, maar we hebben nog een paar weken tot de winterstop, dus we blijven positief. We creëeren veel kansen, dus daar ben ik tevreden over, maar misschien moeten we de komende tijd nog wat meer nadruk leggen op afwerken”, aldus Renger.

Volgende week speelt OSV thuis tegen Zandvoort, dat in een spectaculair duel met DWS zaterdag 2-2 speelde. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Negental DWS weet voorsprong niet vast te houden in Zandvoort

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV