Negen Amsterdamse clubs de dupe na wegvallen ’t Gooi

De zaterdag vierde klasse E kent nog maar twaalf teams in de afdeling nadat het eerste elftal van SC ’t Gooi door de KNVB uit de competitie genomen. Dit omdat het eerste elftal twee wedstrijden niet is komen gaan. Alle uitslagen van ’t Gooi zijn geschrapt uit de ranglijst.

De club gaf al eerder aan het eerste team terug te trekken. Op 3 november kwam de club met de volgende mededeling op haar website: ” Na het plotselinge vertrek van trainer Maikel Manasse als hoofdcoach ,vonden wij Cor ’t Jong en Guus Cramer bereid om, lopende dit seizoen, training en coaching op zich te nemen.  Ondanks vele pogingen is het niet gelukt om een voltallig eerste elftal op de been te krijgen en dus hebben we moeten besluiten het eerste elftal terug te trekken uit de competitie.”

De KNVB neemt een team pas uit de competitie als het twee wedstrijden niet is komen opdagen. Dat is dus nu het geval. De wedstrijden tegen Real Sranang, Diemen, Fortius, Geuzen Middenmeer en TOG zijn als ongeldig verklaard. Alle clubs wisten de wedstrijd tegen ’t Gooi te winnen met uitzondering van Real Sranang.

Klik hier voor de actuele stand in de zaterdag vierde klasse E

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!