Negenklapper voor DCG na vreemde rode kaarten CTO’70

Zondag derdeklasser DCG heeft zich in de eerste knock-outronde van de districtsbeker heel eenvoudig ontdaan van CTO’70. De ploeg van Senel Cebar kwam geen moment in de problemen, mede door twee vreemde rode kaarten voor de thuisploeg. Het werd uiteindelijk 0-9.

In de 25ste minuut eiste scheidsrechter Fatih Ozyar, die een halfuur te laat was gearriveerd in Duivendrecht, negatief de hoofdrol op. Uit het niets werden opeens Ray Inge en Daniël Ozbiliz weggestuurd, allebei met twee gele kaarten. Niemand die daar iets van begreep, ook niet aan DCG-zijde. Dit bleek naar aanleiding van herhaaldelijk praten over de invloed van de scheidsrechter, al wilde de arbiter zelf na afloop geen uitleg geven over de rode kaarten.

Op dat moment stond het al 0-2. Bilal El Hajoui El Jaafari schoot een vrije trap binnen, nadat deze eerst werd afgekeurd, en Zakaria Hdoudou liet van dichtbij doelman Ixioman Clarke kansloos. Clark, normaal gesproken verdediger, moest onder de lat plaatsnemen vanwege blessures van beide keepers. Nog voor de rust liep DCG aan de hand van El Hajoui El Jaafari, die met twee treffers zijn hattrick voltooide, uit naar 0-4.

Tot overmaat van ramp werd CTO’70-trainer Latif Wooter tijdens de pauze weggestuurd. Hij vroeg de scheidsrechter om uitleg, maar daar was de leidsman niet van gediend. Vanachter het hek moest Wooter vervolgens in de tweede helft toezien hoe de tijd langzaam wegtikte. De wedstrijd was geen enkel moment spannend en had meer weg van een kelderduel in de reserve zesde klasse.

Zo deden de aanvallers van DCG aan een wedstrijdje ‘wie mist de grootste kans?’ en werd hierdoor een monsterscore voorkomen. De teller stokte uiteindelijk op negen, net geen dubbele cijfers. Aziz Cakmak, El Hajoui El Jaafari (zijn vierde van de avond), Hdoudou, Hamza Amghar el Yettefti en invaller Cihan Kambur bepaalden de eindstand op 0-9. CTO’70 had zich allang bij die nederlaag neergelegd.

Kijk hier voor alle uitslagen in de districtsbeker

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)