NFC heeft, na winst op TABA, de volle buit na drie wedstrijden

In de zondag vierde klasse F heeft NFC ook haar derde wedstrijd weten te winnen. De ploeg van Ruud Visser won met 4-0 van TABA en deelt nu samen met Fortius de koppositie. Het doelsaldo van de Amstelveners is iets beter dan dat van de Amsterdammers. Yasin Ben Mousa scoorde twee keer.

3

NFC kwam geen enkel moment in de problemen tegen de promovendus. De ploeg van Rudy Driel moet duidelijk nog wennen aan een niveau hoger. TABA speelde in de eerste helft niet eens zo slecht. Het verschil was echter de productiviteit. Waar TABA de kansen liet liggen was NFC erg trefzeker. Middels twee afstand schoten, door de uitblinkers Yasin Ben Mousa en Patrick  Spitteler, kwam NFC op een comfortabele voorsprong die het niet meer uit handen zou geven.

Hartlooper

Na rust bekroonde Ben Mousa zijn goede spel met een tweede doelpunt (0-3). Het laatste doelpunt was een eigen doelpunt van TABA. Voor de ploeg van Ruud Visser is de competitie dus goed begonnen met negen punten uit drie wedstrijden. Aanstaande zondag staat de derby tegen Sporting Martinus op het programma.