NFC na zege tegen Geuzen Middenmeer winnaar derde periode

NFC heef de derde periodetitel in zondag 4F gewonnen. Het elftal van Ton Bras versloeg Geuzen Middenmeer met 0-2. Doordat De Meer verloor pakt NFC de derde periode, in de eerste ronde van de nacompetitie zal het uitkomen tegen OSV.

Op een zeer moeilijk bespeelbaar kunstgrasveld waarbij NFC al in de eerste helft het beste van het spel had waren er niet veel spectaculaire momenten voor de doelen. Geen van de twee teams kwamen tot scoren waardoor er met een 0-0 stand werd gerust.

1512374_746314962080437_5837795987498081429_n

In de tweede helft was NFC sterker en kwam het in de 60ste minuut op een 0 – 1 voorsprong door de goal van Diego Texeira. De wedstrijd werd definitief beslist toen jongeling Kevin Oliemans met een uitstekende assist Texeira bereikte. De aanvaller bepaalde met zijn tweede goal van de middag de eindstand op 0 – 2.

10268618_746313768747223_7576991942894926089_n

Door dit resultaat is NFC winnaar geworden van de derde periodetitel en zal het in de nacompetitie aantreden tegen OSV. De eerste wedstrijd wordt aankomend weekend gespeeld aan de Sportlaan in Amstelveen. De return is een week later in Amsterdam-Noord.