NFC zonder problemen langs Muiderberg

In de zondag vierde klasse F heeft NFC in Amstelveen zonder problemen Muiderberg verslagen. Op het kunstgrasveld in plaats van het hoofdveld werd eenvoudig  met 5-2 gewonnen. Overigens was het niet altijd goed wat de thuisploeg liet zien.

In de eerste helft was NFC  heer en meester en gaf het al snel een waarschuwing af toen de uitblinkende Dennis Spitteler zijn doelpoging via de bovenkant van de lat al dan niet in het doel zag belanden. De scheidsrechter oordeelde van niet en dus geen doelpunt.  NFC kwam in de eerste helft geen moment in gevaar en nam de leiding door een doelpunt van Terry Klokkemeier.  Kort voor de pauze drukte Dennis Spitteler het grote overwicht van NFC  uit door met een schitterend schot de ruststand bepaalde op 2 – 0.

1464687_649853855059882_1959167284_n Vrij snel na aanvang van de tweede helft is Dennis Spitteler weer succesvol want met zijn tweede van de middag  zet hij NFC op een 3 – 0 voorsprong. Adib Mustapha had ook wat in petto. Vanaf de linker kant draaide hij vanaf de punt van de zestienmeter de bal fraai achter doelman Wils, 4 – 0.

1459762_649853735059894_1965496223_n

Daarna brak een wat mindere periode van NFC aan.  Er werd wat nonchalant en slordig verdedigd waardoor in eerste instantie Danny Timmer de 4 – 1 kon scoren.  Timmer wist korte tijd daarna ook nog voor 4 – 2 te zorgen  en toen werd NFC wakker. Het slotakkoord was weer voor Dennis Spitteler die even over de middenlijn merkte dat doelman Wils iets te ver uit zijn doel stond. Met een werkelijk schitterend schot strafte de NFC-er dit af en de eindstand 5 – 2 stond op het scorebord. Een overwinning voor NFC waarop niets viel af te dingen.