Home / Algemeen / Nick Zeijlmans (OFC) verkast naar Rijnsburgse Boys

Nick Zeijlmans (OFC) verkast naar Rijnsburgse Boys

Nick Zeijlmans vertrekt na één jaar alweer bij OFC. De 22-jarige centrale verdediger maakt een stap omhoog en speelt volgend seizoen voor Rijnsburgse Boys in de Tweede Divisie.

Zeijlmans heeft voor Rijnsburgse Boys gekozen omdat ‘het een mooie club is en het leeft in Rijnsburg’, zo verklaart hij op de website van de club. “Alles straalt voetbal uit, onder andere de accommodatie. De ploeg speelt op een mooi niveau, dus er ligt een mooie sportieve uitdaging. Mijn doelstelling is om zoveel mogelijk te spelen. Er is concurrentie, maar dat heb je overal. Je moet zelf je basisplaats afdwingen. Daarnaast hoop ik dat we als team stappen maken en voor het hoogst haalbare kunnen gaan.”

De verdediger kwam afgelopen zomer over van Jong FC Volendam, waar zijn contract na jaren trouwe dienst (tien jaar) niet werd verlengd. Blessureleed speelde hier naar eigen zeggen een rol in. “Ik besloot een stapje terug te doen naar een andere club, in de hoop dat ik door wekelijks te spelen een volgende stap zou kunnen maken.” Bij OFC bemachtigde hij een basisplaats en was de mandekker tot dusver één keer trefzeker: een beauty vanaf eigen helft tegen HBS (1-4 zege).

Bij de huidige nummer elf van de Tweede Divisie is Zeijlmans de tweede verdedigende aanwinst voor volgend seizoen. Eerder werd al Sefa Kurt (Excelsior Maassluis) vastgelegd.

Foto: Rijnsburgse Boys

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC