Home / Algemeen / Niels Vahlkamp verlaat Pancratius voor nieuwe uitdaging bij RODA 23

Niels Vahlkamp verlaat Pancratius voor nieuwe uitdaging bij RODA 23

RODA 23 heeft haar selectie voor komend seizoen versterkt met Niels Vahlkamp van Pancratius. Na drie seizoenen in het eerste elftal van Pancratius kiest hij voor een nieuw avontuur bij de club uit Bovenkerk.

Vahlkamp is na een matig seizoen bij Pancratius toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik ben nu bezig aan mijn derde seizoen bij Pancratius en dit is een goed moment om een nieuwe stap te maken,” vertelt Vahlkamp. “Ik ben een tijdje geblesseerd geweest en daarna heb ik wat wedstrijden gespeeld in het tweede elftal. De laatste paar weken speel ik wel weer in het eerste elftal maar ik mis bij Pancratius de ambitie. RODA 23 is daarentegen wel erg ambitieus en daarom heb ik gekozen om voor deze nieuwe uitdaging te gaan.”

Voordat de 20-jarige middenvelder naar RODA 23 vertrekt wil hij zich met Pancratius eerst handhaven. “Ik verwacht dat we erin blijven. We moeten er allemaal keihard voor werken en dan moet het goed komen. Ik ben met Pancratius al een keer gedegradeerd uit de eerste klasse en dat wil ik niet nog een keer meemaken. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om degradatie te voorkomen. Pancratius is een prachtige club en ik wil het daarom ook goed afsluiten.”

Na een aantal goede gesprekken met de nieuwe trainer Cor ten Bosch wil Vahlkamp met RODA 23 volgend seizoen hoge ogen gooien in de zondag derde klasse C. “De ambities zijn er en we willen kampioen worden en promoveren naar de tweede klasse. Ik hoop dat ik vaste basisspeler word en uiteindelijk uitgroei tot een dragende speler in het team. Daarnaast wil ik natuurlijk met plezier voetballen,” besluit de aanvallende middenvelder.

Verslag: Joey Schoo
Foto boven: Hans van Dijk

Send this to a friend