NIEUW! De Amsterdamse Voetbalpoule! Gratis deelname!

Wie is de grootste kenner van het amateurvoetbal? Het Amsterdamsche Voetbal start komend weekend haar eigen Amsterdamse Voetbalpoule. Samen met Nederbet brengen wij wekelijks zes wedstrijden uit het amateurvoetbal die u kunt voorspellen. Deelname is gratis! Dus daag iedereen uit en doe mee aan de enige Amsterdamse Voetbalpoule en maak kans op de jackpot.

De jackpot start komend weekend op €100,- Alleen bij alle wedstrijden goed wordt de jackpot uitgekeerd. Als de jackpot niet valt  komt er iedere week € 50,- bij. Dat kan dus aardig oplopen! Het enige dat je hoeft te doen is je gratis aanmelden en onze voetbalpoule in te vullen. Hoe dat precies werkt lees je hier.

Iedere week (op donderdag) leggen wij de zes wedstrijden ook voor aan een trainer uit het amateurvoetbal. Aanstaande  donderdag is dat Bart Logchies van Ajax. Per week zal de redactie van Het Amsterdamsche Voetbal zes wedstrijden selecteren. Welke wedstrijden dat zijn lees je hier. Ook alle informatie om mee te spelen lees je op onze speciale HAV Poule pagina (rechtsboven op de homepage in de groene balk!)

Nodig al je vrienden uit om mee te doen en maak gratis kans op de jackpot!

VOETBALPOULE

De Amsterdamse Voetbalpoule wordt u aangeboden door Nederbet

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)