Jesse van Huisstede scoorde vorig seizoen 34 doelpunten.

Nieuwe koplopers in BvCM Topscorer

Jesse van Huisstede (FC Weesp) en Lieselotte Wels (Buitenveldert) zijn sinds afgelopen weekend de nieuwe koploper sin het BcVM Topscorer klassement. Van Huisstede scoorde twee keer tegen Buiksloot en Wels maakte zaterdag zelfs drie goals tegen Reiger Boys.

De grootste spong bij de mannen werd gemaakt door Aalsmeer aanvaller Calvin Koster. D spits scoorde drie keer tegen Odysseus en klimt nu naar een gedeelde zevende plaats. Die plaats deelt hij met Jordy de Groot van Legmeervogels. De spits scoorde zondag twee keet tegen Pancratius. Later deze week een video reportage over de aanvaller uit Uithoorn. Ook Maurice Renger heeft na zijn twee goals tegen Quick en plek in de top 10 verworven.

SLIDE

Klik hier voor de complete lijst met alle spelers die minimaal vier doelpunten hebben gemaakt.

Bij de vrouwen, waar Ajax door de interlands tegen Italie niet in actie kwam, is de koppositie weer in handen van Lieselotte Wels. Met haar drie treffers tegen Reiger Boys  staat de winnares van vorig seizoen weer op de positie om gereis naar Barcelona te winnen.  Mandy van Heijningen, die zondag een keer scoorde, staat nu op de tweede plaats. Grootste stijger is Mirjam van Roeden van Overbos. Zij scoorde afgelopen weekend drie keer en staat op de zesde plaats.

SLIDE

Klik hier voor de complete lijst met alle speelsters die minimaal twee keer gescoord hebben.

Foto Herman Hermsen: Jesse van Huisstede (#11) tegen Abcoude

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!