Home / Algemeen / Nieuwe koplopers in BvCM Topscorer

Nieuwe koplopers in BvCM Topscorer

Het BvCM Topscorer klassement heeft twee nieuwe koploper. Bij de mannen is Joey Noordenbos weer terug aan de leiding en bij de vrouwen is Laura Kelderman dankzij haar twee doelpunten voor het eerst dit seizoen op de eerste plaatst terecht gekomen.

De stand geeft bij de mannen echter wel een vertekend beeld omdat de meeste spelers zondag niet in actie kwamen. Op zaterdag werd wel gespeeld. Joey Noordenbos (HBOK) scoorde een keer en passeerde daarmee Tim Wulffraat.  Tim Steij (Swift) en Rene Boer (AMVJ) waren de enige spelers die afgelopen weekend twee keer wisten te scoren.

De Top 30 kunt u zien op de speciale BvCM Topscorer pagina of klik hier.

slide
Bij de vrouwen is Laura Kelderman geklommen naar de eerste plaats. De speelster van Wartburgia scoorde twee keer tegen DTS (3-3) en passeerde daardoor Mariam Ahaddouch die voor het eerst dit seizoen niet op de eerste plaatst staat. De opmerkelijkste prestatie werd geleverd door Lisanne Simonides. De speelster van Kadoelen scoorde drie keer. De vrouwen van Ajax kwamen niet  in actie omdat het duel tegen FC Twente werd afgelast.

De Top 20 kunt u zien op de speciale BvCM Topscorer pagina of klik hier.

slide

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!