Nieuwe speeldata bekend

De KNVB heeft voor de afgelaste wedstrijden van 4/5  en 11/12 februari nieuwe speeldata gevonden. Het complete programma van die speeldagen worden nu ingehaald op 25/26 februari en 7/9 april. Deze data geldt alleen voor competities waar 14 teams in spelen!

Volgend weekend (18 en 19 februari) stond er al een inhaalweekend gepland. Op die dagen zullen oudere inhaalwedstrijden worden vastgesteld. Tevens staat er dan de bekerwedstrijden Baarn-Abcoude op het programma. Alle andere bekerwedstrijden worden gespeeld op dinsdag 21 februari. In verband met Carnaval is er bewust voor gekozen  (met uitzondering van de topklasse) om de 18e en 19e niet een volledig programma vast te stellen. Welke wedstrijden er wel gespeeld gaan worden leest u zo spoedig mogelijk op deze site en op de klassepagina’s.

Speelronde 16 (het afgelaste programma van 4 en 5 februari) wordt gespeeld op 25 en 26 februari. Het programma van 11 en 12 februari wordt is zijn geheel verschoven naar het Paasweekend: zaterdag 7 en maandag 9 april 2012.

De KNVB zal n u geen gehele programma’s meer aflasten en per wedstrijd bekijken of hij doorgang kan vinden. Gezien de aanstaande dooi is er grote kans dat er volgend weekend weer een aantal wedstrijden gespeeld kan worden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)