Nieuwe stand CANS Topscorer 2015/2016

Speelronde vijf zit er op en ook afgelopen weekend is er weer veel gescoord. Daan Sutorius (AFC, zondag) is door zijn twee doelpunten verder uitgelopen in het CANS Topscorer Klassement. Bij de vrouwen staat Lieselotte Wels nu alleen aan de leiding.

Bij de mannen maakte Sutorius zijn zesde en zevende treffer van het seizoen in de met 3-1 gewonnen wedstrijd van AFC tegen De Treffers. Sutorius: “Als het zo doorgaat kunnen ze de tickets alvast gaan boeken. Maar het zal heel moeilijk worden om dit vol te houden.”

De middenvelder wordt gevolgd door Mark van den Hoek (DVVA). De spits scoorde zaterdag een keer en staat nu op zeven goals.

Floris Reurts (WVHEDW), Marvin Tjon Soei Sjoe (FC Almere) en Ibrahim Akkabi (Hoofddorp) wisten afgelopen weekend ook twee keer te scoren.

Klik hier voor de ranglijst met alle spelers die minimaal twee keer gescoord hebben.

Bij de vrouwen scoorde Lieselotte Wels een keer. Dat was voldoende om alleen de koppositie in te nemen omdat haar concurrenten van Wartburgia niet wisten te scoren. Alleen Dominique Hiyadet (Kadoelen) en Eline Landzaat (Overbos) wisten twee keer te scoren. Beiden brachten hun totaal op vier treffers.

Klik hier voor de ranglijst met alle speelsters die minimaal twee keer wisten te scoren.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!