Home / Algemeen / Nijsen volgt Hamersa per direct op als voorzitter WVHEDW

Nijsen volgt Hamersa per direct op als voorzitter WVHEDW

Casper Hamersma heeft besloten na vijf jaar de voorzittershamer van WVHEDW neer te leggen wegens drukke werkzaamheden. Huidig bestuurslid Ronald Nijsen neemt de taken van Hamersma per direct over. Ook stelt hij zich beschikbaar voor deze functie tijdens de binnenkort te houden ledenvergadering.

Nijsen is al bijna veertig jaar lid van WV-HEDW, waarvan zo’n twintig jaar als bestuurslid. Momenteel heeft hij de verantwoordelijkheid voor de zaterdagselectie, een taak die hij vooralsnog zal continueren. Op dinsdag 5 oktober kan Nijsen tijdens de Algemene Ledenvergadering als opvolger van Hamersma gekozen worden. Tot die tijd blijft Hamersma wel lid van het hoofdbestuur.

Hamersma laat volgens het bestuur een zeer gezonde vereniging achter. Onder zijn bewind is de club gegroeid tot zo’n 1700 leden en is het een van de grootste verenigingen van Nederland. Ook financieel is de club gezond. “Vooruitlopend op het formele afscheid als voorzitter tijdens de jaarvergadering wil het bestuur nu al zijn grote erkentelijkheid voor de vele inspanningen van Casper als voorzitter uitspreken. Het bestuur vertrouwt er tevens op dat Ronald brede steun vanuit de vereniging krijgt in zijn nieuwe rol”, laat het bestuur op de website van de club weten.

Foto boven: Casper Hamersma