Nikolai Schreuder begint bij Purmerland aan eerste klus als hoofdtrainer

Zondag vierdeklasser Purmerland heeft Nikolai Schreuder aangesteld als nieuwe trainer. De oefenmeester was de afgelopen jaren jeugdtrainer bij verschillende clubs en begint na de zomer aan zijn eerste klus in het seniorenvoetbal.

“Zijn verhaal en visie matcht volledig bij de visie van de club: op termijn een stabiele vierdeklasser worden, met goed voetbal, met jongens van de club in de sfeer die SC Purmerland zo uniek maakt”, zegt voorzitter Maarten Ligthart.

Schreuder kwam als voetballer uit voor onder meer Purmersteijn, Hollandia, De Dijk en Beemster. Dit seizoen is hij jeugdtrainer bij Purmersteijn. “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik volgend jaar de hoofdtrainer ben van deze leuke en mooie dorpsclub. Ik loop over van energie en ideeën en kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. Het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken doet mij heel erg goed.”

Purmerland bezet momenteel de laatste plaats in de zondag vierde klasse D, nadat de club vorig seizoen promoveerde. Halverwege het seizoen werd afscheid genomen van trainer Enrico Schouten. Ab Persijn (ook trainer van Monnickendam) fungeert sinds de winterstop als interim-trainer, waarna Schreuder het komende zomer overneemt.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)