Nog steeds geen witte rook over locatie De Dijk – Ajax

Overleg vanmorgen tussen een afvaardiging van De Dijk en de directie van het Olympisch Stadion heeft nog geen definitief uitsluitsel kunnen geven over de speellocatie van het bekerduel tussen De Dijk en Ajax op woensdag 25 oktober.

Zowel het Olympisch Stadion als het KRAS stadion in Volendam staat op het lijstje van voorzitter Ton Langelaar. “We hebben met de directie van het Olympisch Stadion een prima en vruchtbaar gesprek gehad. Alles met betrekking tot de organisatie is ter tafel gekomen, maar over de financiën hebben we het nog niet gehad. Dit weekend komen ze met een voorstel en dan maken wij met bestuur maandagavond een keuze tussen Volendam en Amsterdam.”

De voorzitter wil het liefst in Amsterdam spelen, maar is realistisch genoeg dat het wel haalbaar moet zijn. “Wij werden geadviseerd door iemand die veel ervaring heeft met het organiseren van grote evenementen, want er komt heel wat bij kijken als je zo’n duel gaat organiseren. En wij zijn als thuisspelende club toch verantwoordelijk voor alles rondom de wedstrijd. Ik wil daar goed op voorbereid zijn. We wachten het voorstel af en dan maken we een beslissing wat het het beste is voor de club en de veiligheid.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)