Nolano Montblanc (De Meteoor): “Opluchting dat we eindelijk wonnen”

De Meteoor begon als promovendus teleurstellend aan de zondag tweede klasse B. Na vier nederlagen werd er afgelopen zondag afgerekend met de negatieve spiraal en won de ploeg van Gerrie Breugem met 3-1 van Wasmeer. Voor Nolano Montblanc was dat een opluchting. “Eindelijk wisten we te winnen, dat hadden we wel nodig.”

De aanvaller tekende zondag zelf voor de tweede treffer van de Amsterdammers. “Het was fijn om weer het doel te vinden”, zegt de aanvaller, die met twee doelpunten gedeeld clubtopscorer is. “De tweede klasse is wel totaal anders, veel pittiger en het gaat allemaal sneller in de omschakeling. Of ik er al aan gewend ben? Dat durf ik nog niet te zeggen.”

Nolano Montblanc

Momenteel staat De Meteoor derde van onderen, een start die ze in Amsterdam-Noord niet hadden verwacht. Montblanc: “We hoopten na een paar wedstrijden al in de middenmoot te staan. Dat we de eerste vier wedstrijden verloren was een tegenslag voor ons. Toch geloof ik er nog steeds in dat we in de middenmoot kunnen eindigen.”

Montblanc: “Het is nu belangrijk dat we het snel oppakken en na de overwinning tegen Wasmeer nu een goede lijn doorzetten.” Hiervoor wacht zondag de uitwedstrijd in Utrecht tegen Kampong, dat gedeeld derde staat.

Foto boven: Archieffoto IVV – De Meteoor.
Foto’s: John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)