Nolano Montblanc stopt met voetballen bij De Meteoor

Nolano Montblanc stopt na dit seizoen met voetbal. De aanvaller van De Meteoor heeft te kennen gegeven dat hij niet verder gaat bij de club uit Amsterdam-Noord en is ook niet op zoek naar een nieuwe club. Montblanc kwam drie seizoenen uit voor de Meteoor.

Montblanc was het plezier in het voetbal kwijt en besloot daardoor om er voorlopig een punt achter te zetten. “Ik kon mezelf niet meer motiveren om er volledig voor te gaan. Het plezier in het voetbal was gewoon weg en dan houdt het helaas op. Daarnaast heb ik de laatste tijd veel blessures gehad waardoor ik niet kon spelen. Ook dat heeft invloed gehad op mijn beslissing om te stoppen.”

Het was voor de snelle aanvaller geen gemakkelijke keuze om het voetbal voor even achter zich te laten. “Voetbal is mijn passie en het hoort bij me. Het was echt een moeilijke beslissing. Ik heb gewoon een ongelukkig jaar achter de rug. De degradatie heeft er echter niets mee te maken. Het is wel erg teleurstellend dat we gedegradeerd zijn naar de vierde klasse. Alles zat dit seizoen tegen voor ons.”

De 23-jarige spits denkt wel dat hij zal terugkeren op de velden. “Ik hou mij nu sinds kort bezig met freerunning en dat bevalt erg goed. Het is een soort fitness eigenlijk. Ik verwacht wel dat ik in de toekomst weer ga voetballen. Mijn voetbalcarrière is zeker nog niet voorbij,” besluit Montblanc.

Foto boven: John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)