Nominatie talent van het jaar: Dennis Bakker (Roda 23)

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er talent van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Daan Sutorius (AFC) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Talent van het jaar’ zijn zeven spelers genomineerd. We stellen ze deze week aan u voor. Vandaag in deel 7 Dennis Bakker, middenvelder van zondag derdeklasser Roda ’23.

Allereerst gefeliciteerd. Vind je de nominatie terecht?

Dat is moeilijk te zeggen. Ik weet niet echt hoe die andere jongens het gedaan hebben.

Ben je hiermee vereerd?

Ik vind het zeker leuk dat ik er tussen sta.

Dennis Bakker Roda 23

Hoe was je seizoen verlopen?

Het was mijn eerste seizoen als senior dus ik moest me echt bewijzen. Toen ik er eenmaal in stond kende ik een uitstekende start en ik heb uiteindelijk veertien doelpunten gemaakt. Als ploeg hebben we wel wisselvallig gepresteerd en hebben we net geen prijs weten te pakken. Dat is wel erg jammer.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Ik ben nog maar negentien jaar en ik blijf komend seizoen bij RODA’23 , maar ik wil zeker de stap hogerop maken. Er was wel interesse van een club maar het lijkt me beter om nog een jaartje te blijven.

Dennis Bakker Roda 23

Wie denk jij dat er straks met de prijs vandoor gaat?

Dat blijft altijd moeilijk om te zeggen. Van de genomineerden ken ik alleen Floris van der Linden en Stef Leliveld dus ik heb echt geen idee.

Klik hier om te stemmen op een van de acht kandidaten voor ’talent van het jaar’.

Foto’s Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)