Home / Algemeen / Nominatie talent van het jaar: Thom Leenen (DCG)

Nominatie talent van het jaar: Thom Leenen (DCG)

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er talent van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Daan Sutorius (AFC) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Talent van het jaar’ zijn zeven spelers genomineerd. We stellen ze deze week aan u voor. Vandaag in deel 2 Thom Leenen, middenvelder van zondag tweedeklasser DCG.

Allereerst gefeliciteerd. Vind je de nominatie terecht?
Dat zou ik niet weten. Ik heb het dit seizoen redelijk gedaan vind ik zelf en ik probeer gewoon om mooi voetbal te laten zien.

Ben je hiermee vereerd?
Ik ben sowieso vereerd. Ik probeer altijd om leuk voetbal te laten zien en het is dan leuk als dat ook opvalt bij andere mensen. Het is natuurlijk altijd leuk om gewaardeerd te worden.

Thom Leenen

Hoe was je seizoen verlopen?
In het begin van het seizoen was ik erg aanwezig met mijn assist en een aantal doelpunten maar na de winterstop was ik minder tevreden over mezelf. Ik heb in die wedstrijden net na de winterstop niet kunnen brengen wat ik wil maar gelukkig heb ik het daarna weer kunnen oppakken.

Hoe ziet de toekomst eruit?
Ik blijf voorlopig bij DCG en hoop mezelf hier verder te ontwikkelen. Ik denk dat ik nog een stuk beter kan.

Thom Leenen

Wie denk jij dat er straks met de prijs vandoor gaat?
Dat is een moeilijke vraag en eerlijk gezegd zou ik het niet weten. Ik weet hoe ik het zelf heb gedaan dit seizoen maar van de andere genomineerden weet ik eigenlijk weinig.

Breng hier je stem uit!

Foto’s Jeroen de Kock