Home / Algemeen / Nominatie trainer van het jaar: Kai Meeuwsse (OSV)

Nominatie trainer van het jaar: Kai Meeuwsse (OSV)

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er talent van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Sander Middelbeek (JOS Watergraafsmeer) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Trainer van het jaar’ zijn tien trainers genomineerd. We stellen ze deze week aan u voor. Vandaag in deel 7 Kai Meeuwsse, die met OSV kampioen werd in de zaterdag derde klasse.

Allereerst gefeliciteerd, was je verrast?

Ja ik wist niet dat deze verkiezing bestond. Ik vind het wel erg leuk dat ik genomineerd ben. Het is mooi dat de prestaties van mijn team erkend worden.

Hoe is jullie seizoen verlopen?

Ik ben aan het begin van het seizoen heel duidelijk geweest over de doelstelling en dat was promoveren naar de tweede klasse. Dit was mijn eerste seizoen als trainer van OSV. Daarom liep het aan het begin stroef, ook tussen mij en de spelersgroep. De eerste drie wedstrijden werden verloren. We hadden wat tijd nodig om aan elkaar te wennen. Na de verloren wedstrijd tegen Opperdoes was de maat vol, we kregen toen vier rode kaarten. Toen zijn we met elkaar in gesprek gegaan. Daarna is het gaan lopen en zijn we uiteindelijk nog kampioen geworden.

Hoe heb je het kampioenschap beleefd?

Die beslissingswedstrijd tegen EVC was een geweldige climax. Het was heel speciaal om dit mee te mogen maken. We speelden echt als een collectief en dat heeft ons de titel opgeleverd. Drie wedstrijden voor het einde had ik geen rekening meer gehouden met dit scenario want we stonden toen zes punten achter op EVC.

Ik neem aan dat je erg veel zin hebt in volgend seizoen?

Ik heb erg veel zin in volgend jaar. Het is goed dat we ons door kunnen ontwikkelen in de tweede klasse. Een echte doelstelling heb ik nog niet. We gaan er gewoon open in en dan zien we wel hoe het gaat.

Hoe schat je je kansen in om deze prijs te winnen?

Dat weet ik niet zo goed. Het belangrijkste is dat de prestaties van de club worden opgemerkt door de mensen. Maar we blijven trainers dus we willen allemaal graag winnen. Als ik dan toch genomineerd ben wil ik hem wel winnen ook.

Klik hier om op Kai Meeuwsse of een andere genomineerde voor de titel trainer van het jaar te stemmen!

 

 

 

 

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)