Nominatie trainer van het jaar: Martin Steenvoorden (WV-HEDW)

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er trainer van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Sander Middelbeek (JOS Watergraafsmeer) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Trainer van het jaar’ zijn tien trainers genomineerd. We stellen ze deze week aan u voor. Vandaag in deel 8 Martin Steenvoorden, die met WV-HEDW kampioen werd op een spannende laatste speeldag.

Allereerst gefeliciteerd, wat vind je ervan dat je genomineerd bent?

Ik ben er erg blij mee. Het is leuk als je waardering krijgt van je collega’s.

Hoe is jullie seizoen verlopen?

We begonnen het seizoen met een nieuwe groep. We hebben het rustig aan opgebouwd. Aan het begin leverde dit aardig wat verliespunten op maar daarna hebben we een paar mooie series neergezet. We bleven echter wisselvallig, maar dat gold voor alle ploegen in onze competitie. Op een gegeven moment stonden we met een behoorlijke voorsprong bovenaan, maar het ging toch nog bijna mis. Ik vind dat we uiteindelijk verdiend kampioen zijn geworden. We hebben iedere wedstrijd vol op de winst gespeeld. Het was mooi dat we de concurrentie uiteindelijk achter ons lieten.

Zit je nog steeds op de roze wolk?

Dat valt wel mee. Ik heb natuurlijk ontzettend genoten van het moment. Het kampioenschap is een mooie afsluiting van mijn tijd bij WV-HEDW. Ik heb hier altijd met heel veel plezier gewerkt. Op dit moment ben ik al bij mijn nieuwe club bezig voor het komend seizoen (Steenvoorden wordt assistent bij zaterdag hoofdklasser Quick Boys uit Katwijk). Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Hoe schat je je kansen in om deze prijs te winnen?

Dat is moeilijk te zeggen. Ik ben ook niet in mijn eentje verantwoordelijk voor het succes van dit seizoen. Ik heb wel de regie in handen maar er zijn nog genoeg andere factoren die hieraan bijdragen. In de eerste plaats hebben mijn spelers deze prestatie geleverd. Daarnaast heb ik uitstekend samengewerkt met mijn assistenten en mijn keeperstrainer, het was een erg intensief seizoen.

Klik hier om op Martin Steenvoorden of een andere genomineerde voor de titel trainer van het jaar te stemmen!

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!