Nominaties ’talent van het jaar’ bekend. Stem nu!

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er talent van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Daan Sutorius (AFC) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Talent van het jaar’ zijn acht spelers genomineerd. U heeft tot dinsdag 26 mei (12:00 uur) de tijd om te stemmen.

De nominaties zijn tot stand gekomen na de eerste stemronde bij de trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse in onze regio. Hun stem telt voor 25% mee. Vervolgens krijgen de bezoekers de kans om een wek lang te stemmen op hun favoriet. Deze stemmen tellen voor 50% mee. Tenslotte heeft de redactie van Het Amsterdamsche Voetbal ook nog 25% stemrecht.

De genomineerden zijn: Thom Leenen (middenvelder DCG), Roy Deken (verdediger Pancratius), Stef Leliveld (middenvelder Swift), Floris van der Linden (aanvaller Ouderkerk), Danny Goedkoop (verdediger AFC), Dennis Bakker (middenvelder RODA’23), Shaquille Doorson (middenvelder Zeeburgia) en Jasper Santen (middenvelder WV-HEDW).

Op een van deze acht talenten kunt u uw stem uitbrengen. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 26 mei 12:00 uur. Daarna volgen nog de nominaties voor trainer en beste speler van het seizoen.

Laat ons weten wie u de beste vind en breng uw stem uit door hier te klikken. Tevens kunt u de hele week stemmen via een banner op onze homepage.

talent groot

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!