Noordenbos bezorgt HBOK vierde overwinning

HBOK heeft ook haar vierde wedstrijd winnend afgesloten. In Zunderdorp versloeg het elftal van Don Geuzen BOL met 4-3. Joey Noordenbos was met vier treffers de grote man bij HBOK. Door deze uitslag gaat HBOK samen met Beursbengels aan kop in de tweede klasse A.

In Zunderdorp was HBOK de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Toch kwamen de gasten uit Broek op Langedijk als eerste op voorsprong. In de achttiende minuut werd een corner niet goed verdedigd en lag de bal achter doelman Oudshoorn. De gastheren hadden moeite met het verdedigende spel van de bezoekende partij en wisten pas in de 44ste minuut gelijk te maken. Keeper Steven Boon kon een afstandsschot niet onder controle krijgen en Noordenbos schoot de rebound binnen.

2

Na rust wou HBOK een snelle voorsprong pakken en de wedstrijd in het slot gooien. Dit leek ook te gebeuren aangezien Noordenbos vlak na elkaar twee vrije trappen knap achter doelman Boon schoot. Maar BOL kwam terug in de wedstrijd en kon de aansluitingstreffer maken. Tien minuten voor tijd leek het duel dan definitief beslist. Opnieuw was het Noordenbos die scoorde, ditmaal ging hij alleen op de keeper af en schoot hij binnen. Na deze goal was het wachten op de vijfde en zesde treffer maar deze viel niet. Waar HBOK het na liet om de wedstrijd te beslissen wist BOL wel te scoren. Vlak voor tijd rondde een spits van BOL af na een lange trap van keeper Boon. HBOK kwam verder niet meer in de problemen en dus eindigde het duel in een 4-3 overwinning voor het elftal van  Geuzen.

3

Geuzen was tevreden met de overwinning maar baalde van de tegengoals. “We waren voetballend echt een klasse beter dan onze tegenstander maar missen teveel kansen. BOL kwam drie keer voor onze goal en dit leverde gelijk drie treffers op. Wij moeten ons beter wapenen tegen verdedigende ploegen die vooral de lange bal hanteren Maar al met al hebben we wel voor de vierde keer gewonnen en kan er dus gesproken worden over een goede seizoensstart.”

4

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!