Home / Algemeen / Noordhuis kiest voor De Meteoor

Noordhuis kiest voor De Meteoor

Waar in de wandelgangen al over werd gesproken, heeft Ferry Noordhuis vandaag bevestigd. Hij speelt het komende seizoen voor De Meteoor in de vierde klasse zondag. De topscoorder uit de zaterdag tweede klasse heeft er lang over na moeten denken, maar heeft een weloverwogen keuze gemaakt. Hij gaat voor het kampioenschap in de vierde klasse.

Nadat de clubs in de gaten kregen dat Ferry Noordhuis wel heel veel scoort, is er veel contact geweest en kwamen er aanbiedingen. Onder andere Sparta Nijkerk informeerde naar de spits. Noordhuis moest even puzzelen, maar koos voor De Meteoor.

Noordhuis:’Ik heb er wel lang over na moeten denken. Ik kreeg ineens telefoontjes van clubs die mij aantrekkelijk in de oren klonken. Mijn privé-omstandigheden zijn echter dusdanig dat ik dicht bij huis wil voetballen. Maar ook dicht bij huis kreeg ik meerdere aanbiedingen. Bij De Meteoor heb ik echter het beste gevoel. De Meteoor heeft mij verzekerd dat het ambities heeft om hogerop te willen komen. Als ik er in de tweede klasse al 29 kan maken, moeten dat er in de vierde misschien nog wel meer kunnen worden. 30 lijkt me een magisch aantal. Dan moet ik wel het hele seizoen fit blijven natuurlijk.’

Noordhuis kiest er bewust voor om iets lager te gaan spelen, maar blijft ambitieus.
Noordhuis:’Donny Bos, Sergio Mans, Romano MacNack zijn spelers die ook meekomen naar De Meteoor. Ik voel me gesterkt dat we er iets moois van kunnen maken. Het is voor mij duidelijk dat we niet om de kat zijn staart gaan spelen, maar dat we vanaf het begin bovenin willen staan. De nieuwe trainer Gerrie Breugem ken ik heel goed en ik weet wat hij wil.’

Noordhuis heeft dus gekozen en De Meteoor is een club om in de gaten te houden volgend seizoen. De vraag is of de ambities ook op het veld waargemaakt kunnen worden.