OFC boekt eerste zege in voorbereiding

Vorige week startte voor OFC de voorbereiding. Toen ging de club hard onderuit in Ermelo tegen DVS ’33. Zaterdag wachtte in de vorm van Sportlust ’46 de tegenstander. Tegen de Hoofdklasser werd de eerste zege van de voorbereiding geboekt: 2-3.

Hoewel de temperatuur inmiddels iets minder tropisch was dan de dagen ervoor, was het nog altijd erg warm en dat had zo zijn weerslag op het duel. Toch vielen er 5 goals. De eerste was van Sportlust ’46, maar OFC wist de stand nog voor rust recht te trekken. Na een voorzet van Jermano Lo Fo Sang liep Rachid el Yaghmouri netjes de 1-1 binnen.

Na rust nam Sportlust ’46 weer de leiding, maar maakte OFC opnieuw gelijk. Ditmaal via Mohamed Cherif, die het afmaakte nadat de keeper de bal niet klem had. Een paar minuten voor tijd wist OFC dan toch de voorsprong te pakken, dankzij een vrije trap van Niels Butter, die de doelman te ver voor de goal zag staan.

Opstelling OFC: Brian van der Werff (Kay Hilverink), Henry Opoku, Sonny ten Hoope (Bryan Ottenhoff), Frank Schilder, Mike Brantjes, Jermano Lo Fo Sang, Niels Butter (Bilal el Amrani), Alje Wiltenburg, Rachid el Yaghmouri (Nino van den Heuvel), Bilal Amarzagouio, Tim Freriks (Mohamed Cherif).