Home / Derde Divisie zondag / OFC en ADO ’20 weten in onderling duel niet te scoren

OFC en ADO ’20 weten in onderling duel niet te scoren

OFC houdt het kampioenschap in de Derde Divisie zondag spannend. De Oostzaanders speelden woensdagavond doelpuntloos gelijk tegen ADO ’20.

Het beloofde voorafgaand aan het duel een lastige avond te worden. ADO ’20 stond namelijk op drie punten achterstand van OFC, waardoor de verhoudingen dicht bij elkaar lagen. Vroeg in de wedstrijd was Joël Donald dichtbij de openingstreffer, maar na ingrijpen door ADO ’20 bleef de gelijke stand op het scorebord staan. De rest van de eerste helft ging op en neer, waarbij van beide kansen verschillende kansen te zien waren.

Ook in de tweede helft gingen OFC en ADO ’20 nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. De thuisploeg kreeg enkele goede kansen, maar verzilverde deze niet. Aan de andere kant van het veld creëerde ADO ’20 eveneens een paar mogelijkheden, waarbij OFC bij tijd en wijle goed wegkwam. Mede door sterke optreden van beide doelmannen bleef de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal echter in evenwicht.

Door het gelijkspel van OFC heeft Gemert de mogelijkheid om bovenaan te komen. De vereniging heeft voorlopig een verliespunt minder, maar komend weekend wacht een nieuwe topper. Dan staan Gemert en OFC namelijk tegenover elkaar in een rechtstreeks duel. OFC speelt vervolgens de laatste wedstrijd thuis tegen Quick.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC