Home / Algemeen / OFC heeft nieuw bestuur

OFC heeft nieuw bestuur

Afgelopen dinsdag hebben de leden van zondag eersteklasser OFC uit Oostzaan een nieuw bestuur gekozen. Voorzitter Jaap de Vries stelde na tien jaar zijn functie ter beschikking. Per 1 juli traden er al drie bestuursleden af.

Een commissie bestaande uit vier OFC-ers begon eind juni met de zoektocht naar nieuwe bestuursleden en een nieuwe voorzitter. De commissie slaagde daar in en afgelopen dinsdag werden de voorgestelde kandidaten door de leden aanvaard.

Onder Jaap de Vries maakt de club een grote sprong voorwaarts. Onder zijn bewind werden er ondermeer drie kunstgrasvelden aangelegd. Dit in nauwe samenwerking met de gemeente Oostzaan. Verder wist de club in de afgelopen tien jaar van de vijfde naar de eerste klasse te promoveren.

Een opvolger voor De Vries is er nog niet gevonden. Het nieuwe bestuur zal verder gaan met die zoektocht. Het huidige bestuur zal bestaan uit Eric de Weerdt (penningmeester), Wim Poelstra (secretaris), Coen de Vroome (2e voorzitter, jeugdzaken), Bauke Krijgsman (2e secretaris), Rincke Rinckes, Oscar Westphal en Frank Egthuijzen (allen algemeen bestuurslid). De positie van voorzitter en 2e penningmeester zijn nog vakant.

Archieffoto: Jaap de Vries heeft na toen jaar de hamer neergelegd