Home / Derde Divisie zondag / OFC kruipt met knappe zege dichterbij koppositie

OFC kruipt met knappe zege dichterbij koppositie

OFC boekte zondagmiddag een knappe uitoverwinning op OSS ’20. Ondanks een achterstand in de rust slaagde de vereniging erin om met 1-3 te winnen.

De bezoekers hadden in de eerste helft veel last van te wind, waardoor ze het zwaar hadden en de tegenstander voornamelijk moesten tegenhouden. OSS ’20 zette de opponent dan wel vast op eigen speelhelft, maar de openingstreffer maakte de club lang niet. Tot vlak voor rust, toen Joep Engelen het voor elkaar kreeg om Mike Grim te passeren en zijn ploeg naar een 1-0 voorsprong te schieten.

Na de theepauze kwam OFC aan het voetballen en ging de ploeg nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Die vond het na ruim een uur spelen. Joël Donald was de maker van de treffer en zorgde ervoor dat het team terug in de wedstrijd kwam. Kort daarna kreeg Genridge Prijor het zelfs voor elkaar om de 1-2 binnen te werken. In de laatste minuut was het Mohamed Chih die de 1-3 maakte.

Door de 3-2 nederlaag van koploper Gemert bij HSC ’21 kruipt OFC weer dichterbij de eerste plaats. De achterstand op de directe concurrent is nog wel vijf punten, maar de zege geeft vertrouwen voor de komende weken.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC
Send this to a friend