Home / Algemeen / OFC neemt verdediger Nick Kramer over van de Foresters

OFC neemt verdediger Nick Kramer over van de Foresters

OFC heeft zich opnieuw versterkt op de transfermarkt. De ploeg van trainer Imdat Ilguy neemt verdediger Nick Kramer over van eerste klasser de Foresters. “Ik wilde het al wat langer op een hoger niveau proberen.. Ik heb in het verleden al in de jeugd bij de verschillende profclubs gespeeld en dat is door omstandigheden helaas niet gelukt. Dus ik ben blij dat ik nu de kans krijg bij OFC.”

Kramer speelde in het verleden nog in de aanval maar staat tegenwoordig in het hart van de verdediging. “Ik heb eigenlijk overal wel gestaan maar ben door OFC gehaald als verdediger. Maar ik ben niet de enige die OFC heeft aangetrokken dus de concurrentie zal groot zijn. Maar als ik mijn normale niveau haal hoop ik een basisplaats af te kunnen dwingen. Maar ik kan op verschillende posities uit de voeten dus als het team me nodig heeft kan ik ook in de spits staan.”

Kramer is alweer het tiende nieuwe gezicht dat volgend seizoen in Oostzaan te bewonderen is. Eerder maakte de club al bekend dat Mike Derlagen (Quick Boys), Yusuf Sarica en Bilal el Yacoubi (Alphense Boys), Youssef el Baouchi en Bright Ampong (beide Quick), Quincy van der Leuv (Putten), Christy Bonevacia (Bennekom) en Ali Alkan en Roy Versluis (SVL) volgend seizoen hun minuten in het shirt van OFC zullen maken.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Jose Mol