Home / Algemeen / OFC rolt Pancratius in eigen huis op: 0-6

OFC rolt Pancratius in eigen huis op: 0-6

In de zondag eerste klasse A heeft OFC met ruime cijfers gewonnen van Pancratius. OFC blijft door de zege op de tweede plaats staan, terwijl Pancratius de komende twee duels vol aan de bak. De ploeg van Guus Uhlenbeek moet vrezen voor deelname aan de nacompetitie. ,,Ik had meer tegenstand verwacht van Pancratius verwacht”, aldus Imdat Ilguy, coach van OFC.

Al in de zesde minuut kwamen de gasten op voorsprong. Rachid El Yaghmouri was de maker van de 1-0. ,,We speelden ronduit slecht”, zei Pancratius-trainer Guus Uhlenbeek. ,,Het plan  was om zo lang mogelijk de nul te houden, maar de bereidheid was er niet bij de spelers om hard te werken.”

Marouane ben Sabouh verdubbelde na 35 minuten de voorsprong. Na de 2-0 was het verzet bij de thuisclub definitief gebroken. ,,We lieten ons veel te gemakkelijk naar de slachtbank leidden”, oordeelde Uhlenbeek.

Fotograaf: Wim Poelstra
Fotograaf: Wim Poelstra

Door doelpunten van Arsenio Dihalu, El Yaghmouri, Dave Hertog en Marouane ben Sabouh werd het uiteindelijk 6-0. ,,Pancratius werd tijdens het duel bijna niet gevaarlijk”, vervolgde Ilguy. ,,Ze maakten het ons ook niet heel moeilijk. Ik had dat eigenlijk wel verwacht, want zij spelen nog ergens om. Wij kunnen immers geen kampioen meer worden.”

OFC is dankzij het winnen van de tweede periodetitel al zeker van deelname aan de nacompetitie. Pancratius moet de komende twee duels nog alles geven. Uhlenbeek: ,,Ik heb vertrouwen in een goede afloop, maar we moeten wel beter spelen dan deze week. Met deze instelling gaan wij het namelijk niet redden.”

Kijk voor alle uitslagen van de eerste klasse A op de klassenpagina.

 

Foto’s: Wim Poelstra.

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)