Home / Derde Divisie zondag / OFC verliest punten op bezoek bij HSC ’21

OFC verliest punten op bezoek bij HSC ’21

OFC heeft woensdagavond voor de derde keer op een rij punten verloren. Na een gelijkspel tegen Groene Ster (2-2) en verliespartij tegen Blauw Geel ’38 (2-3), liep het midweeks schade op tegen HSC  ’21 : 1-1.

De Oostzaanders moesten door blessures de laatste weken veel wisselen, waardoor in de afgelopen duels enige vastigheid ontbrak. Dat was in de eerste helft tegen HSC ’21 eveneens terug te zien, want OFC kwam maar niet in het gebruikelijke spel. Na ruim een half uur spelen kwam de thuisploeg op een voorsprong te staan door een treffer van Wessel Witbreuk, waardoor de ploeg van Pieter Mulders met een achterstand naar de kleedkamer ging.

In de tweede helft legde OFC een betere partij op de mat en creëerde het de nodige kansen om de gelijkmaker te forceren. Daarin slaagden de bezoekers lange tijd niet, maar tien minuten voor tijd kon de club alsnog juichen. OFC kreeg namelijk een strafschop mee die Eric Veerman binnenschoot. De derde divisionist ging vervolgens nog op zoek naar de overwinning, alleen was niet meer in staat om de treffer te maken.

Door de 2-5 overwinning van Gemert op bezoek bij Blauw Geel ’38 vergrootte de koploper de voorsprong op OFC tot vijf punten. Nummer drie Groene Ster behaalde een thuisoverwinning op UNA (2-1), waardoor de achterstand op de Oostzaanse vereniging nog slechts twee punten is.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC
Send this to a friend