Home / Algemeen / OFC versterkt zich met Marijn Sterk van Emmen

OFC versterkt zich met Marijn Sterk van Emmen

Zondag eersteklasser OFC uit Oostzaan heeft zich wederom versterkt. De 26-jarige verdediger Marijn Sterk van FC Emmen. Sterk speelde vijf jaar betaald voetbal waaronder drie jaar voor FC Volendam.

Sterk, geboren in Den Haag, speelde in de jeugd voor VCS toen hij in de C-junioren werd gescout door Ajax.  Daar doorliep hij alle jeugdelftallen tot en met Jong Ajax. In 2008 maakte hij de overstap naar FC Volendam. Daar debuteerde hij op 27 september in de eredivisie tegen PSV.

Bij Volendam kwam hij in drie seizoenen tot 58 competitie wedstrijden (en vier in de playoffs). Daarna vertrok hij naar FC Emmen. Daar speelde hij vorig seizoen achttien wedstrijden waarin hij een keer scoorde. Op 20 februari 2013 maakt hij tegen FC Den Bosch zijn enige doelpunt in het betaalde voetbal.

Foto website FC Emmen
Foto website FC Emmen

Sterk tekende een contract voor drie jaar maar in maart vroeg FC Emmen ontslag voor hem aan. Vanaf dit seizoen komt hij dus uit voor zondag eersteklasser OFC in Oostzaan en zal hij te bewonderen zijn op het kampioenschap van Amsterdam op 24 en 25 augustus op de velden van AFC.

Later deze week een interview met Marijn Sterk

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)