Home / Algemeen / OFC wint overtuigend van Elinkwijk

OFC wint overtuigend van Elinkwijk

In de eerste klasse A heeft OFC gewonnen van Elinkwijk. Het elftal van Imdat Ilguy speelde goed en stond bij rust al met 0-2 voor. In de tweede helft kende OFC een slecht kwartier en hierdoor kwam Elinkwijk aan de aansluitingstreffer. OFC stelde in de slotfase orde op zaken en scoorde nog twee keer. Het duel eindigde uiteindelijk 1-4.

In de eerste helft was het optreden van OFC goed. Verdedigend werd er niks weg gegeven en in de negentiende minuut kwam OFC op voorsprong. Charlton Linger rondde een goede actie van Arsenio bekwaam af. In de 35ste minuut kwamen de bezoekers op een 0-2 voorsprong. Opnieuw werd een prima actie van Arsenio afgerond. Ditmaal schoot El Yaghmouri binnen en zorgde hij zo voor de comfortabele voorsprong.

In de tweede helft scoorde de uitploeg bijna voor de derde keer maar de paal en lat voorkwamen dit. Hierna brak een matige periode van OFC aan. Een kwartier lang werd er gemakzuchtig gespeeld. Hierdoor kwam Elinkwijk aan de aansluitingstreffer nadat een vrije trap niet goed verwerkt werd en de rebound doel trof.

Een kwartier voor tijd besliste OFC het duel. De net ingevallen Dave Hertog scoorde met zijn eerste balcontact. In de 83ste minuut wist Hertog, na een combinatie met Willem Scheerens zijn tweede treffer te maken. Hierna gebeurde er weinig meer en eindigde het duel in een mooie 1-4 overwinning voor OFC.

Kijk voor de uitslagen, stand en het programma op de klassenpagina van zondag 1A