Home / Algemeen / OFC (zaterdag) moet op zoek naar nieuwe trainer door vertrek Vogelaar

OFC (zaterdag) moet op zoek naar nieuwe trainer door vertrek Vogelaar

Zaterdag vierdeklasser OFC moet door het aanstaande vertrek van trainer Michel Vogelaar op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. De oefenmeester kondigde een maand geleden al aan na dit seizoen te zullen vertrekken.

“Ik werk al een tijd met dezelfde groep”, verklaarde de oefenmeester zijn vertrek. “Trainers blijven vaak te lang bij een club hangen. Na vier jaar vind ik het tijd voor wat anders. Een naderend kampioenschap verandert hier niets aan, al zou het wel een mooie afsluiting zijn.” Vogelaar heeft volgend seizoen de leiding bij zondag vierdeklasser Westzaan.

OFC is momenteel nog bezig met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Net zoals het zondagelftal (Hoofdklasse) is ook de zaterdag erg ambitieus. “Wij zoeken een jonge, ambitieuze trainer die ook van gezelligheid houdt”, zegt Oscar Westphal van de technische commissie. “De doelstelling is om richting de tweede klasse te werken.”

Op tweederde van de competitie is OFC met ruime afstand koploper in de zaterdag vierde klasse A met twaalf punten voorsprong op achtervolger Dindua. Het kampioenschap lijkt slechts een kwestie van tijd voor de Oostzaners, die volgend seizoen met een nieuwe trainer hoge ogen willen proberen te gooien in de derde klasse.

Foto boven: Peter Seijmour