Home / Algemeen / OFC ziet Tom Noordhoff naar FC Lisse vertrekken

OFC ziet Tom Noordhoff naar FC Lisse vertrekken

Na Nick Zeijlmans (Rijnsburgse Boys) raakt derdedivisionist OFC komende zomer ook Tom Noordhoff kwijt aan een club uit de Bollenstreek. De 23-jarige middenvelder verkast naar FC Lisse, dat achtste staat in de Derde Divisie zaterdag.

“Ik heb drie jaar achter elkaar ‘nee’ gezegd tegen de Bollenstreek en ik vond het nu tijd om wel te gaan, om te proeven hoe het daar is”, zegt Noordhoff, die naar verluidt op meerdere lijstjes van clubs stond. De eerste keer koos hij voor de ambities van OFC en voor dit seizoen besloot de controlerende middenvelder in Oostzaan te blijven om met de club te promoveren naar de Tweede Divisie. “Daarvoor ben ik hierheen gekomen. Ik dacht eraan nog een jaartje te blijven om alles te geven en hopelijk wel de stap te maken. Op dit moment heb ik het gevoel dat ik eraan toe ben weer een stap te maken.”

Dit seizoen is de oud-speler van Ajax (jeugd), Telstar en Jong Almere City goed voor vijf doelpunten in de Derde Divisie zondag. In zijn tweede jaar bij OFC hoopt Noordhoff wel naar de Tweede Divisie te promoveren. “Ik heb er ook alle vertrouwen in. Met onze ploeg hebben we zeker een goede kans, al vind ik dat we nog constanter moeten worden.”

Mocht het lukken, kan Noordhoff met een goed gevoel naar de Bollenstreek toegaan. Daar wacht hem eenzelfde uitdaging. “Iedereen die Lisse kent, weet dat de club thuishoort in de Tweede Divisie.”

Foto: Haaglanden Voetbal