Ojers per direct naar SDC Putten?

Ton Ojers, de huidige trainer van DCG, heeft morgen (vrijdag) een gesprek met zaterdag hoofdklasser SDC Putten. Trainer Jan Boes besloot vorige week per direct de samenwerking met de club te stoppen vanwege de teleurstellende prestaties. Putten heeft haar zinnen nu gezet op Ojers.

Vandaag (donderdag) nam de club contact op Ton Ojers of hij interesse had om het lopende seizoen daar af te maken. Ojers wilde tegen over het Amsterdamsche Voetbal niet meer zeggen dan: “Het klopt dat ze me benaderd hebben. Of ik ga het doen hangt van heel veel dingen af. Morgen (vrijdag) heb ik een afspraak met ze en dan zullen we wel zien. Zodra ik wat weet horen jullie het als eerste. Meer kan ik momenteel niet zeggen”.

Vorig seizoen stapte Ojers ook tussentijds in bij SV Huizen. Hij moest ze toen behoeden voor degradatie. Via de nacompetitie lukte hem dat toen. Daarmee bewees hij voor de zoveelste keer in zijn carrière dat hij daar uitermate geschikt voor is.

SDC Putten staat momenteel op de laatste plaats in de zaterdag hoofdklasse A.

Morgen aan het eind van de middag leest u op deze site hoe de onderhandelingen zijn afgelopen en of Ton Ojers per direct aan de slag gaat bij SDC Putten en hoe het dan verder gaat met DCG.

Het gesprek tussen SDC Putten en Ton Ojers is vandaag (vrijdag) in verband met de weersomstandigheden niet doorgegaan en verschoven naar zaterdag!

 

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG