Ojers zegt SDC Putten af

Ton Ojers wordt niet de nieuwe trainer van SDC Putten. Na een anderhalf uur durend gesprek zijn beide partijen niet tot overeenstemming gekomen. Ojers blijft dus gewoon actief bij DCG.

Afgelopen donderdag werd de spraakmakende trainer benaderd door de hoofdklasser om de daar opgestapte Jan Boes op te volgen. Ojers liet donderdag al weten open te staan voor een gesprek. Door de hevige sneeuwval ging de ontmoeting in eerste instantie niet door maar dit weekend kwam het er als nog van. Ojers: “We zijn er niet uitgekomen. Een groot struikelblok waren de financiën. We zaten wel heel erg ver uit elkaar. Daarnaast was mijn gevoel ook niet goed. Ik heb alle tijd gehad om na te denken de afgelopen dagen en ik kreeg er steeds minder gevoel bij. Moest ik weer drie dagen per week voor een groep gaan staan. Ik werd wel weer geprikkeld maar hoe langer ik er over nadacht des te minder zin ik er in kreeg”.

Vorig jaar liet Ojers, na zijn tijdelijke inbreng bij SV Huizen, weten dat hij het nooit meer zou doen. Ondanks dat hij nu met SDC Putten in gesprek ging wordt hij dus niet voor de achtste keer trainer  van een hoofdklasser. Ojers: “Ik blijf gewoon lekker bij mijn club DCG. Dat vindt ik leuk en ik hoef daar niet drie keer per week op het veld te staan. Dat doe ik voor de ‘fun’ en daar geniet ik van”.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG