Omar El Amrani verruilt Pancratius voor AGB

AGB heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Omar El Amrani. De aanvaller komt over van Pancratius. Na één seizoen in Badhoevedorp keert El Amrani dus terug bij AGB, waar hij de seizoenen daarvoor actief was.

El Amrani heeft lang nagedacht over zijn plannen volgend seizoen, maar koos uiteindelijk voor een terugkeer bij AGB. “Ik voelde me thuis bij Pancratius en ik had een goede band met de trainer en de club. Het is alleen niet helemaal geworden wat ik er van verwacht had. Ik heb wel getwijfeld maar aangezien ik het volgend jaar ook druk heb met mijn studie en Pancratius toch een stukje rijden is, heb ik besloten om voor AGB te kiezen.”

Omar El Amrani en Brahim Attalj

De creatieve aanvaller beleeft met Pancratius een moeizaam seizoen in de zondag tweede klasse B en strijdt met zijn ploeg nog tegen degradatie. “Het is een teleurstellend seizoen geweest voor ons en ook voor mijzelf. Ik heb eerlijk gezegd niet kunnen laten zien wat ik in huis heb. We hebben het in belangrijke wedstrijden laten liggen en dat is erg jammer. We hebben namelijk wel veel kwaliteit in het team. Ik ben er dus ook niet bang voor dat we degraderen.”

Bij AGB hoopt de vleugelspeler weer zijn oude niveau te halen. “Ik wil volgend seizoen weer indruk maken en goed presteren bij AGB. Ik zie dit niet als een stap terug, ondanks dat Pancratius wel een grotere club is. Vorig seizoen heb ik 25 goals gemaakt voor AGB en ik hoop dat ik volgend jaar weer belangrijk kan zijn voor de club. Ik krijg het vertrouwen van de trainer en ik hoop natuurlijk dat ze dit seizoen kampioen worden zodat we volgend seizoen in de tweede klasse spelen.”

Verslag: Joey Schoo
Foto’s: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)