Ontknoping nadert in strijd om de tickets naar Barcelona

Het is duidelijk te merken dat de slotfase van de competitie in zicht is. De aanvallers van laten zich nadrukkelijk gelden en scoren er lustig. De strijd in het BvCM Topscorers Klassement  is nog in volle gang. Bij de mannen waren de spelers uit de Top 10 goed voor maar liefst twaalf treffers.

Vier spelers scoorden twee keer en Tobias Kuijvenhoven (Swift) wist zelfs drie keer het net te vinden, De aanvallende middenvelder klimt door zijn drie goals tegen Aalsmeer naar de tiende plaats in het klassement. De koplopers geven elkaar trouwens weinig ruimte. Chelton Linger (OFC), Joey Noordenbos (HBOK), Pepijn Kluin (AFC) en Patrick Lokken (JOS Watergraafsmeer) wisten allen twee keer te scoren. Met nog zes wedstrijden te gaan is de strijd nog lang niet beslist.

Tobias Kuijvenhoven scoorde rei keer voor Swift tegen Aalsmeer en stijgt naar de tiende plaats
Tobias Kuijvenhoven scoorde drie keer voor Swift tegen Aalsmeer en stijgt naar de tiende plaats

Klik hier voor de complete Top 60. Daarin staan alle spelers die minimaal zes punten hebber vergaard.

Bij de vrouwen heeft Lieselotte Wels (Buitenveldert) nu alleen de koppositie in handen. De spits van de Topklasser wist eenmaal te scoren tegen Ter Leede (2-2). Julie Hotchkin (DVVA) klimt door haart twee treffers tegen CJVV (2-1) naar de derde plaats. Zij heeft er inmiddels twaalf gemaakt dit seizoen. De stand in enigszins vertekend omdat de vrouwen van Ajax nog acht wedstrijden moeten spelen  en de overige vrouwen teams nog maar vijf wedstrijden voor de boeg hebben.

Lieselotte Wels staat nu weer alleen aan kop in de BvCM Topscorer
Foto Wiljo van Nuland: Lieselotte Wels staat nu weer alleen aan kop in de BvCM Topscorer

Klik hier voor alle speelsters die minimaal vijf punten hebben vergaard.

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!