Home / Homepage / Ook Rocky Schulz naar JOS

Ook Rocky Schulz naar JOS

Rocky Schulz maakt de overstap van DWV naar JOS Watergraafsmeer. De 28-jarige centrale verdediger speelt komend seizoen dus in Amsterdam-Oost in plaats van Amsterdam-Noord. Schulz speelde eerder voor Hilversum, De Kennemers en Blauw Wit.

Schulz is niet de eerste nieuwe aanwinst voor JOS Watergraafsmeer. De ploeg van trainer Sander Middelbeek is druk bezig geweest op de spelersmarkt. Afgelopen week maakte de club ook al de komst van Tom Clobus (afkomstig van De Dijk) bekend. Eerder verzekerde het zich al van de diensten van Bas ter haak (Ajax amateurs) en  Paul Bekker (HBS).

Schulz speelde in totaal twee jaar voor DWV en ook bij Blauw Wit trainde hij jaren onder Guijt. Hilversum, De Kennemers, Zeeburgia en Ajax staan ook op zijn lijst en nu komt daar dus JOS Watergraafsmeer bij. “Ik wil op niveau blijven spelen met leuke jongens en het ook nog gezellig hebben en natuurlijk in Amsterdam. Dan kom je natuurlijk al snel bij JOS uit. Daarnaast ken ik alle spelers heel goed. Ik heb met ze gevoetbald en anders in al die jaren wel tegen ze. Ik kjk uit naar het nieuwe seizoen. Ik heb er veel zin in”.

Foto: John Beckman

 

Send this to a friend