Home / Algemeen / OSV-doelman Kevin Berrevoets aan de kant met hersenschudding

OSV-doelman Kevin Berrevoets aan de kant met hersenschudding

OSV speelde afgelopen zondag gelijk tegen IVV (2-2) en voor OSV-doelman Kevin Berrevoets was dit geen wedstrijd om vrolijk op terug te kijken. De 19-jarige goalie werd met een brancard van het veld gedragen en heeft een hersenschudding opgelopen.

Berrevoets vertelt dat het een ongelukkig moment was. “Ik dook naar voren om de bal te pakken en een verdediger van IVV kwam met zijn schoen tegen mijn hoofd. Ik had meteen veel pijn en was even buiten bewustzijn. Vervolgens werd ik met een brancard van het veld gedragen en naar het ziekenhuis gebracht”.

In het ziekenhuis bleek de schade voor de keeper mee te vallen. “Er werd gelukkig niets ernstigs en geen afwijkende schade geconstateerd tijdens de eerste check. Ik heb nu alleen veel hoofdpijn en een dikke bult op mijn hoofd. Ik moet nu rust houden maar gelukkig heb ik deze week vakantie van school. De jonge doelman geeft ook aan dat er geen opzet in het spel was van de IVV-verdediger. “Het was erg ongelukkig en een onbewuste actie. Ik neem hem niets kwalijk. Daarnaast stel ik het erg op prijs dat ik van de kant van IVV meerdere berichtjes heb ontvangen”.

Over de prestaties dit seizoen is Berrevoets redelijk tevreden. “We spelen een stuk beter dan vorig seizoen en ik sta zelf ook wel lekker te keepen. We hebben een goed team en ik denk dan ook dat we nog beter gaan presteren. Ik hoop dat mijn herstel goed en voorspoedig verloopt zodat ik zelf ook weer snel op het veld sta”.

Foto boven: John Beckman

Send this to a friend