Home / Algemeen / OSV en Dennis Koorn per direct uit elkaar

OSV en Dennis Koorn per direct uit elkaar

OSV moet op zoek naar een nieuwe trainer. Dennis Koorn heeft bij het bestuur aangegeven zijn functie per direct neer te leggen. Volgens het bestuur zaten de trainer en de spelersgroep niet meer op één lijn, waarna Koorn besloot om de stekker eruit te trekken.

“We zijn teleurgesteld. Dennis zit hier nu al bijna een jaar en je hoopt natuurlijk dat je een trainer voor langere tijd aan je club weet te binden. We zijn het seizoen niet goed begonnen, maar inmiddels ging het een stuk beter. Helaas is het bommetje toch gebarsten”, laat bestuurslid Daniel Velthuis weten.

Koorn was afgelopen zondag bij de met 2-2 gelijk gespeelde wedstrijd tegen Hercules Zaandam al niet aanwezig. “Net als afgelopen zondag zal Wim Huymans (trainer zondag 2 red.) de honneurs waarnemen.”

Het bestuur wil geen overhaaste beslissingen nemen met het aanstellen van een nieuwe trainer. “We zijn al begonnen met het voeren van gesprekken. Het is nog twee wedstrijden tot aan de winterstop en we hopen voor de eerste wedstrijd van 2017 een nieuwe trainer te hebben gevonden. We willen geen overhaaste beslissingen nemen. Maar als we morgen een geschikte kandidaat vinden die meteen kan beginnen, is dat ook prima.”

Foto: Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV