Home / Algemeen / OSV geeft startsein voor viering honderdjarig jubileum

OSV geeft startsein voor viering honderdjarig jubileum

Aankomende zondag (13 januari) bestaat OSV exact honderd jaar. Dat gaan ze uitgebreid vieren op sportpark Oostzanerwerf. Het hele jaar zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden bij de club en zaterdag wordt het startsein gegeven.

Het begint allemaal met een receptie. “De KNVB is aanwezig en we zullen hierbij het startsein geven van alles wat wij het aankomende jaar gaan doen”, vertelt voorzitster Ilona Roozendaal. Op zondag staat een wedstrijd op het programma tussen de OSV Legends en de Ajax ‘klassieke’ veteranen. “In het team van Ajax zitten onder anderen Yes-R en Sunnery James, dus dat is wel iets waar we zeker naartoe leven.” Bij de wedstrijd is er voor niet-leden en ouders van de kinderen een entreeprijs van vijf euro. “Al het geld wat we ophalen doneren wij aan het Emma kinderziekenhuis. Daarnaast veilen wij ook twee Ajax shirts met handtekeningen van de huidige selectie.”

Op zaterdag 19 januari vindt een reünie plaats voor iedereen die de afgelopen honderd jaar betrokken zijn geweest bij de club. Daarna worden door het hele jaar door nog allerlei activiteiten georganiseerd. “We zijn nog bezig met het organiseren van een internationaal jeugdtoernooi en er komt nog een kienavond voor de dames.” Zaterdag 25 mei is er een grote feestavond met verschillende zangers. “Wij willen ook een buitenlands team uitnodigen om tegen ons walking voetbal team te komen spelen en we gaan met alle vrijwilligers nog een weekendje weg. Er is genoeg te doen.”