OSV niet slim genoeg

OSV heeft in de zaterdag tweede klasse A een gevoelige nederlaag geleden. Twee minuten voor tijd ging Zandvoort er als nog met de winst vandoor (0-1). OSV speelde de hele tweede helft met tien man omdat Paul Denslagen twee keer geel had gekregen.

De manier waarop OSv de enige treffer van de wedstrijd weg heeft gegeven noemt trainer Rene Panhuis niet slim: “Vlak voor het doelpunt ligt een speler van Zandvoort geblesseerd op het veld. Wij spelen door en verliezen vervolgens de bal waarbij een speler van ons geblesseerd raakt. Zandvoort speelt dan natuurlijk ook door en uit die aanval score ze. Als je vlak voor tijd met een man minder nog op 0-0 staat moet je dat punt koesteren. Dat hebben we niet slim gedaan.”

06042013 OSVZAN 3

Die man minder had OSV de gehele tweede helft. Paul Denslagen kreeg in de eerste helft tot twee keer toe de gele kaart. Panhuis: “ De eerste was een overtreding van achteren, die is terecht maar bij de tweede heb ik wel mijn twijfels. Denslagen wilde een verkeerde pass van een medespeler herstellenen daar bij raakt hij de tegenstander. Ik vond het, zeker omdat het zijn tweede was, wat overdreven.”

Ondanks een man minder liep OSV in het tweede bedrijf niet echt achter de feiten aan. Met tien man leverde het meer strijd dan in de eerste helft. Panhuis: “Als we zo spelen als in de eerste helft dan winnen we geen wedstrijd meer. Dat was echt niet best.”

06042013 OSVZAN 4

Zandvoort was ook niet echt bij machte om het spel naar zich toe te trekken. Een echte 0-0 wedstrijd dus totdat OSV in de slotfase een zeker lijkend punt knullig uit handen gaf.

Met twee wedstrijden meer gespeeld dan de concurrenten heeft OSV een zware periode voor de boeg. Panhuis: “ We spelen nog maar vier wedstrijden. HBOK, DVVA, Monnickendam en volgende week moeten we tegen Opperdoes. Die moeten we echt winnen maar als we dan weer zo starten als vandaag dan wordt het dus niets. Daar ga ik alleen niet van uit. Met deze ploeg zie ik zeker mogelijkheden om de dans te ontspringen.”

Kijk voor alles uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 2A.

Foto’s John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)