OSV pakt eerste zege

Zaterdag tweede klasser OSV heeft haar eerste punten binnen. In Haarlem werd mede promovendus Haarlem Kennemerland met 1-3 verslagen. Na nederlagen tegen AMVJ en NFC was het de eerste zege voor de ploeg van Rene Panhuis.

Zowel tegen AMVJ  en NFC nam OSV een voorsprong maar was dat uiteindelijk niet voldoende voor de zege. Ook tegen Haarlem Kennemerland kwam op voorsprong. Na 35 minuten was het Jermain Ristie die op aangeven van Renco Bakker bij de eerste paal voor de 0-1 zorgde.

Vlak voor rust was het een individuele actie van Dave Sijbrands die definitief de ban brak. Sijbrands pikte de bal halverwege de helft van de tegenstander op en passeerde drie man. Vanaf de rechterkant kwam hij op de keeper af en verschalkte hem in de korte hoek.

Na rust belande een vrije trap van Joey de Groot bij Niels Rietvelt . Rietvelt kopt de bal bij de eerste paal binnen en zette de ploeg uit Oostzaan op een comfortabele voorsprong; 0-3. Na de treffer vielen er maar liefst drie rode kaarten. Namens OSV moest Joey de Groot (twee keer geel) en doelman Marco Kervel (direct rood) naar de kant. Voor de thuisploeg kregen Glen Holster direct rood. Tien minuten voor tijd bepaalde Aart van de Giezen namens Haarlem de eindstand op 1-3.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)