Wedstrijd van de week

OSV spits Bakker: “WV pakken we ook!

Aanstaande zaterdag is de derby in de zaterdag tweede klasse A tussen OSV en WV-HEDW onze wedstrijd van de week. Promovendus OSV staat momenteel op de zesde plaats en heeft vier punten achterstand op koploper WV-HEDW. Het Amsterdamsche Voetbal zal een samenvatting van deze wedstrijd maken.

WV-HEDW verspeelde afgelopen weekend haar eerste punten door gelijk te spelen tegen ZOB (1-1). De ploeg van Martin Steenvoorden kent ondanks het puntverlies een uitstekende competitie start. Met dertien punten na vijf duels valt er voorlopig weinig te klagen. Een uitgebalanceerd elftal en een brede selectie die top fit ogen won haar eerste vier wedstrijden. Zo werd achtereenvolgens Zandvoort (5-3), HBOK (1-0), Monnickendam (3-0) en NFC (4-1) verslagen. De ploeg met veel scorend vermogen (zie de topscorerslijst op de homepage) geeft aan dat het dit seizoen absoluut tot de titelkandidaten gerekend kan worden.

OSV spits Renco Bakker: “WV-HEDW pakken we ook”

OSV heeft als nieuwkomer in de tweede klasse inmiddels het goede ritme gevonden. Nadat de twee openingswedstrijden van het seizoen werden verloren (tegen AMVJ en NFC) werd er daarna drie keer op rij gewonnen. Eerst moesten Haarlem Kennemerland en ZOB er aan geloven en afgelopen weekend werd AFC met 2-1 verslagen. Drie minuten voor tijd stond de ploeg van Rene Panhuis nog met 1-0 achter en speelde het met tien man. Een doelpunt van Renco Bakker en een eigen doelpunt zorgde er voor dat OSV uiteindelijk verdiend de zege naar zich toe trok. Het zorgde voor de nodige euforie binnen de ploeg. Spits Renco Bakker: “Er moet bij ons altijd iets gebeuren voordat we echt gaan voetballen. De eerste helft was echt slecht maar in de tweede helft waren we heer en meester. We zijn nu eindelijk op de goede weg en WV-HEDW gaan we ook pakken.”

Het belooft zaterdag dan ook een mooie wedstrijd te worden op het veld van OSV. De wedstrijd begint om half drie. En zoals u van ons gewend bent zal er aanstaand weekend (zondag) ook weer een samenvatting er reacties van dit duel op onze site te zien zijn.

De wedstrijd van de week wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwbedrijf Denslagen en Vasco profiel